CHERRY #2

 
Tänk att något så enkelt kan bli så fint. 
 
 
 

2-HAND TISDAG

 
 
 
Pingstkyrkan är nog min favoritbutik i Strängnäs för 2-hand. Eller jag har inte varit i så många fler, men de har så mycket saker och alltid jättebilligt. Det är bara öppet på tisdagar och lördagar vilket gör att man får trängas med alla panschisar. Hittade iallafall fina kökstillbehör och porslin, visar i kommande inlägg! Philip följde med mig och han fick såklart vara avlastare för varukorg, kamera och jacka. Stackarn hängde i hälarna på mig hela tiden, allt för att undvika att bli mosad av panschisarna där som är lika galna som folk på juldagsrean. Bilderna ovan knäppte vi efter 2-handhetsen vid Strängnäs finaste gata. Älskar denna mysiga lilla stad.
 
 

BRÖLLOPSMÖTE PÅ HUMLA HERRGÅRD

 
 
I helgen åkte jag upp till Stockholm igen för att träffa ett par som ska gifta sig i juli på Kumla Herrgård i Tyresö. Vi åt brunch tillsammans på herrgården och jag DÖR vad gott det var. Gravad lax, rökt lax, fröbröd, ostpajer, vitlöksbröd, goda röror, bruschetta, potatissallad...och sedan efterätt på det som inte kom med på bild. Äppelpaj, våfflor med vaniljvisp, panacotta, brownies...ja ni fattar. Jag var i himmelriket. 
 
Vi gick runt i området kring herrgården och letade efter bra locations för porträtt, och det kommer bli riktigt bra. Det ligger en liten strand bara några hundra meter från herrgården och de ska ha vigsel på gården om vädret tillåter det. Själva herrgården i sig var underbar, speciellt övervåningen med vita balkväggar och rejält trägolv. Ena rummet på övervåningen hade till och med turkost trägolv, hur jäkla fint som helst.
 
Innan det har jag 2 bröllop, varav ett i Lund om 2 veckor och ett i Strängnäs i början av juni. Jag blir helt pirrig i magen när jag tänker på det. Det känns som att jag valt rätt inriktning inom foto, trots att jag var så säker på att jag inte skulle fota bröllop för några år sedan.
Jag känner ren lycka över det här, det är så otroligt värdefullt. 
 
 
bröllopsfotograf - bröllopsfotograf eskilstuna - bröllopsfotograf stockholm - bröllopsfotograf strängnäs - bröllopsfotograf tyresö - fotograf - kumla herrgård brunch - kumla herrgård tyresö

CHERRY #1

 
Blir alltid lika förvånad när jag ser mitt hår på bild, det har vuxit som gräs sedan förra året trots att det fortfarande är så slitet. Jag vägrar klippa det, gillar ruffsigt och fluffigt hår. 
 
Kimonon på bilden har jag fått av Philips mamma, gillar den verkligen. Kommer fler bilder på den senare! Idag ska jag försöka hinna redigera så mycket bilder jag kan, rensa datorn på massa skit och ta vara på det fina vädret. Älskar värmen!