BRÖLLOPSMÖTE PÅ HUMLA HERRGÅRD

 
 
I helgen åkte jag upp till Stockholm igen för att träffa ett par som ska gifta sig i juli på Kumla Herrgård i Tyresö. Vi åt brunch tillsammans på herrgården och jag DÖR vad gott det var. Gravad lax, rökt lax, fröbröd, ostpajer, vitlöksbröd, goda röror, bruschetta, potatissallad...och sedan efterätt på det som inte kom med på bild. Äppelpaj, våfflor med vaniljvisp, panacotta, brownies...ja ni fattar. Jag var i himmelriket. 
 
Vi gick runt i området kring herrgården och letade efter bra locations för porträtt, och det kommer bli riktigt bra. Det ligger en liten strand bara några hundra meter från herrgården och de ska ha vigsel på gården om vädret tillåter det. Själva herrgården i sig var underbar, speciellt övervåningen med vita balkväggar och rejält trägolv. Ena rummet på övervåningen hade till och med turkost trägolv, hur jäkla fint som helst.
 
Innan det har jag 2 bröllop, varav ett i Lund om 2 veckor och ett i Strängnäs i början av juni. Jag blir helt pirrig i magen när jag tänker på det. Det känns som att jag valt rätt inriktning inom foto, trots att jag var så säker på att jag inte skulle fota bröllop för några år sedan.
Jag känner ren lycka över det här, det är så otroligt värdefullt. 
 
 
bröllopsfotograf - bröllopsfotograf eskilstuna - bröllopsfotograf stockholm - bröllopsfotograf strängnäs - bröllopsfotograf tyresö - fotograf - kumla herrgård brunch - kumla herrgård tyresö
Gustav

Satans! Fucking Lund också! Fetttttt