update

 
Från USA-resan i somras. Olivia har tagit bilderna och jag har redigerat dem.
 
Alltså uppdateringen här har ju varit katastrofal under sommaren. Men jag är på gång. Har betat av nästan alla bröllop nu, har bara ett kvar. Så stressen är borta och jag kommer ha mer tid till bloggen och allt annat jag vill hinna med. Till nästa sommar kommer jag höja mina priser ganska mycket just för att kunna lägga ner mer tid på varje bröllop, för att slippa stressa igenom efterbehandlingen. Jag vill lägga hela min själ på att göra mitt bästa, och jag blir väldigt stressad när jag har alldeles för mycket att göra på kort tid. 
 
I höst kommer mitt liv förändras en del. Jag ska flytta tillbaka till Eskilstuna denna eller nästa vecka för att komma närmare familj, jobb och ha bättre förutsättningar till att hinna med allt jag vill göra. Philip och jag har alltså inte gjort slut utan vi blir särbos. Jag vet att det kommer bli bättre för oss båda och vi kommer ha mer kvalitetstid. Det är jobbigt att bo i en liten etta och vara sambos, och det fungerar inte att jag sitter i soffan och jobbar liksom. 
 
Under juli jobbade jag sammanlagt 200 timmar under loppet av 3 veckor, och när jag var "ledig" satt jag och jobbade med bildredigering eller fotade bröllop. Så där kan vi lägga på några tiotal timmar. I augusti har jag jobbat lite mindre än heltid + bröllopsrelaterat nästan all min lediga tid. Börjar inse nu att det var alldeles för mycket och att jag borde ha varit mer försiktig och tagit hand om min kropp bättre. 
 
Planen för hösten är kort och gott att satsa gärnet på mina drömmar, ta hand om min hälsa, träna mycket mer än tidigare, umgås mer med familj + vänner, vårda min och Philips relation bättre än tidigare och vända mitt liv i den riktining jag vill. Jag är otroligt motiverad och tror att det här är en stor chans för mig. Först behöver jag vila upp mig efter sommaren bara, ta några dagar till att inte göra någonting.