update

 
Från USA-resan i somras. Olivia har tagit bilderna och jag har redigerat dem.
 
Alltså uppdateringen här har ju varit katastrofal under sommaren. Men jag är på gång. Har betat av nästan alla bröllop nu, har bara ett kvar. Så stressen är borta och jag kommer ha mer tid till bloggen och allt annat jag vill hinna med. Till nästa sommar kommer jag höja mina priser ganska mycket just för att kunna lägga ner mer tid på varje bröllop, för att slippa stressa igenom efterbehandlingen. Jag vill lägga hela min själ på att göra mitt bästa, och jag blir väldigt stressad när jag har alldeles för mycket att göra på kort tid. 
 
I höst kommer mitt liv förändras en del. Jag ska flytta tillbaka till Eskilstuna denna eller nästa vecka för att komma närmare familj, jobb och ha bättre förutsättningar till att hinna med allt jag vill göra. Philip och jag har alltså inte gjort slut utan vi blir särbos. Jag vet att det kommer bli bättre för oss båda och vi kommer ha mer kvalitetstid. Det är jobbigt att bo i en liten etta och vara sambos, och det fungerar inte att jag sitter i soffan och jobbar liksom. 
 
Under juli jobbade jag sammanlagt 200 timmar under loppet av 3 veckor, och när jag var "ledig" satt jag och jobbade med bildredigering eller fotade bröllop. Så där kan vi lägga på några tiotal timmar. I augusti har jag jobbat lite mindre än heltid + bröllopsrelaterat nästan all min lediga tid. Börjar inse nu att det var alldeles för mycket och att jag borde ha varit mer försiktig och tagit hand om min kropp bättre. 
 
Planen för hösten är kort och gott att satsa gärnet på mina drömmar, ta hand om min hälsa, träna mycket mer än tidigare, umgås mer med familj + vänner, vårda min och Philips relation bättre än tidigare och vända mitt liv i den riktining jag vill. Jag är otroligt motiverad och tror att det här är en stor chans för mig. Först behöver jag vila upp mig efter sommaren bara, ta några dagar till att inte göra någonting.
 
 
 

WORKSHOP MED EMELIE OHLSSON

 
 

En dag i juli var jag återigen assistent åt Emelie Ohlsson under en av hennes bröllopsworkshops. Hon är fantastisk både som person och lärare, och att jag är så tacksam att jag har fått följa med två gånger som hennes assistent.

Dagen började i en underbar svit på hotell Kungsträdgården i Stockholm, där vi förberedde inför undervisningen med massa gott till fika. Efter undervisningen begav vi oss till Hagaparken där vi tog oss runt för att få olika locations med brudparet som stod som modeller under dagen. Jag hann själv ta några bilder på paret och jag tänkte publicera dem lite senare!
 
 
 
 
 
 
 
 
bröllopsfotograf stockholm - emelie ohlsson - emelie ohlsson bröllopsworkshop

DRÖMSUSHI OCH ÖREBRO MED MAMMA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förra lördagen fotade jag en vigsel + porträtt i Örebro, och mamma hängde med som personal driver och sällskap. Hon är så jävla bra min mamma ska ni veta. Finns ingen som stöttar mig så som hon gör. 

Efter att jag var klar med fotojobbet åkte vi in till centrum för att käka på East West. Dem har den godaste sushin jag ätit så jag ville att hon skulle få uppleva det. Chillimajjon <3 när solen var på väg ner gick vi igenom stan och pratade, med en påse godis i handen. En av de bästa kvällarna denna sommaren, inget avancerat, bara härlig stämning och min mamma som alltid får mig på bra humör. 
 
 
 

WORKWORKWORK

 
 
Kroppen börjar ta stryk av att hela tiden vara inställd på jobb och jag tappar alla rutiner gällande träning och mat. Jag har genomfört ETT träningspass under hela sommaren och har ätit så mycket onyttigheter att det börjar märkas på hyn och hälsan. Nu inser jag hur viktigt träning är för mig, och hur viktigt det är att jag ger min kropp de näringsämnen den behöver. Nästa vecka kommer jag vara "ledig" 5 dagar vilket ska bli otroligt skönt, har redan planerat in träning för hela veckan. Jag kan inte ens förklara hur skönt det ska bli att få koppla av lite och jobba ikapp med bilderna så att jag kan komma igång med allt annat jag vill hinna göra...bland annat blogga oftare och marknadsföra mitt företag mer. Nu varken orkar eller hinner jag vara den jag vill vara eller göra det jag vill göra. Bättre ska det bli, jag tappar aldrig hoppet.