JULMARKNAD & JULBORD

 
 
 
Några dagar kvar till jul. Har ni någon julkänsla? Trots 11 jobbdagar i sträck och varmt väder så känner jag lugnet som julen utstrålar. Är inte särskilt stressad (när hände det sist?) och känner att jag kommer få ett fint avslut på 2015 samtidigt som jag är mer än redo att kicka igång 2016 med en jäkla klackspark. Så mycket kul som ska hända under det året. Ska nog ta och göra en liten recap för året, jag tror det är bra att få sig en liten tankeställare om vad man gjort under året, oavsett vad det handlar om. Lite göra om göra rätt, finslipa eller bara njuta skiten ur livet. Jobba för sina drömmar och älska de man har nära sig. 
 
I söndags var jag på julmarknad med familjen på Skansen, och vi avslutade med ett fantastiskt julbord på Villa Källhagen. Mysdag som gav mig en rejäl förkylning 2.0. Värt det? Ja!
 
 

HELGMYS I SOLNA

 
 
Efter fredagens jobb satte jag mig på tåget till Stockholm. Det hade gått långt mer än ett halv år sedan jag träffade Karin sist och det var verkligen på tiden. Hon har hunnit flytta från Östermalm till Solna och hoppat över till Sats på Mall of Scandinavia. Finns få människor som inspirerar mig så mycket som hon, karriärmässigt. Det blev en härlig catch up med typ 0 aktiviteter förutom en promenad, annars blev det mest lugnt häng i hennes nya lya som hon flyttade till i fredags. Lataste helgen på riktigt länge, säkert över ett år sedan? Det behövdes verkligen. Lånade en av hennes sport-bhar när vi skulle ut på powerwalk, och det är ju typ den finase jag någonsin sett.
 
 
 
 

SAFFRANSBULLAR & MAMMAS FÖDELSEDAG

 
Bakat 100 saffransbullar med syster (kollade mest på). Haft pizzakväll med Actictjejer följt av utgång. Jobbat stängning på gymmet. Haft nostalgi/diabildskväll hemma hos mamma med syskon och respektive. Firat mammas födelsedag med trerätters en tisdagskväll. Varit nöjd med tillvaron.
 
 Idag har jag varit ledig bortsett från morgonmöten på både Carlings & Actic, men trots det har energin varit på 0. Ibland är det bara så, och jag har låtit mig själv vara lite low samtidigt som jag fått det viktigaste på dagens to do list gjort. Nu blir det favvomaten och nya favvoserien Jessica Jones (<3<3) innan det är dags för kudden för att bota en trött själ. Ta hand om er!