TOAST MED BASILIKA OCH FETAOST

 
 
Bröd är typ det godaste jag vet. Slängde ihop denna snabba macka direkt när jag kom hem från jobbet pga för lite mat med mig vilket resulterade i katastrofal hunger. 2 brödskivor, gärna grövre, smör, ost, smulad fetaost, hackade oliver, örtsalt och färsk basilika. In i mackgrillen och vips så har man godaste mellanmålet som blir lite mera matigt. 
 
 
 
 
 

NY DATOR

 
 
Juli har inte varit särskilt roligt för mig. Det dröjde väldigt länge innan jag fick tag på en ny dator, men nu har jag den iallafall. Tillsvidare hyr jag en Macbook Pro 13" från mtorget. Prestandan är låg och datorn är väldigt gammal, men det var min snabbaste lösning. Men trots detta fungerar den finfint med lightroom och photoshop och jag kan utan problem redigera klart alla bilder som ligger på hög och väntar. 

Jag har otroligt mycket bilder att gå igenom och redigera, samtidigt som jag jobbar 7 dagar i veckan och försöker vila lite emellanåt. Från dagen efter min födelsedag har jag jobbat varje dag, och är nu uppe i 21 dagar och har 20 dagar kvar innan jag får min första lediga dag. Jag är alltså timanställd på både Posten, Actic och butiken i Strängnäs just nu och jobbar med mitt företag nästan all "ledig" tid när jag kommit hem från jobbet varje dag. Jag förstår just nu inte hur jag orkar, men det kommer vara värt det när lönen kommer. I höst ska jag inte jobba så här mycket tack och lov, då ska jag göra allt jag går och dagdrömmer om. Vill fota massvis och bli bättre på att blogga, bygga upp en portfolio som jag verkligen känner mig nöjd med och jobba med marknadsföringen inför nästa säsong. Sedan dagdrömmer jag om semester också, men det får jag ta hand om senare. Nu känns det som att jag har glömt hur det är att vara ledig, för jag har jobbstressen i mig varje minut som jag är vaken.

Jag gillar ändå vägen mot ett mål och jag tycker om att kämpa, även fast det ibland känns riktigt jävla jobbigt. Men det kommer vara värt det i slutändan, för ingenting är heller för evigt. 
 
 
 

TRASIG DATOR OCH FÖDELSEDAGSbUKETT

 
 
 
Från min 21-års dag 7/7
 
_____________________________________________________________________
 
 
Jag har varit rätt bedrövad hela veckan pga att min dator har gått sönder. Inget är förlorat men den är oanvändbar och skärmen fungerar inte alls. Jag låg redan efter med bildredigeringen för att jag mådde så dåligt första dagarna efter USA och sedan drog allt jobb igång, så nu är jag superstressad över att hinna klart med allt. 
 
Idag har jag äntligen fått tag på en lånedator som jag ska använda tills jag köper ny dator, men den är otroligt seg när man öppnar photoshop och lightroom, så jag kommer ha några jobbiga veckor framföver när det gäller bildredigering. Inte så kul när jag är mitt i alla fotojobb och det ska levereras hundratals bilder regelbundet. Jag som ville fixa massvis med bilder och blogga jättemycket...haha ja det gick ju inte direkt som planerat. Vet inte hur länge det dröjer innan jag köper ny men fy satan vad nice det kommer vara då. 
 
 
 
 
 
 

HELG I STOCKHOLM

 
 
Snart tar jag tåget till huvudstaden för att fotografera ett utomhusbröllop i Tyresö i 7 timmar. Efter det ska jag sova hos min morbror i Lidingö för på söndag ska jag vara assistent åt Emelie igen på hennes workshop. Som jag längtat efter denna helg, så bli så kul. 
 
Jag laddade upp med en riktigt sommarfrukost efter ca 3 timmar sömn pga alldeles för varmt. Det är kvarg med smak av jordgubb + rabarber, keso, persika, hallon, banan, linfrön och pumpakärnor.