BLANDAD UPDATE OM LIVET

 
 
Lite blandade bilder från både Instagram och mitt bildarkiv i mobilen från de senaste veckorna. Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram? Har äntligen blivit lite mer aktiv där. Har haft samma konto sedan Instagram skapades men har raderat typ varje bild jag lagt upp, men nu har jag fått in ett flow känner jag. kajsa.charlotta heter jag där. Kommer ihåg när verkligen ingen hade det och man inte trodde det skulle bli någon hype över det. Tänk vad man hade kunnat åstadkommit om man vetat hur mycket det skulle utvecklas. 
 
Fick nästan en chock när jag laddade över dessa bilder från min iPhone 6 till datorn. Min dator har krånglat så sjukt mycket den senaste tiden med fläkten, och jag har inte lust att laga den utan kollar på en ny. När jag ser skillnaden på bilderna på mobilens retinaskärm och datorns blådassiga skärm vill jag bara köpa en Macbook Pro med retina direkt. Tänk om man hade haft råd med det också haha. Sedan börjar min kamera bli gammal och jag fasar för att slutaren snart ska ge sig, så där skulle en Canon 5DMK3 sitta fint. Vad säger ni, 42 000 kr har väl alla över på kontot att spendera bara sådär. Nä vilket i-landsproblem. Ska jag ha råd med det + en resa till USA får jag nog jobba liiite hårdare. 
 
De senaste dagarna/veckorna har jag haft det väldigt bra. Har njutit av värmen, ätit härliga luncher, haft många bra löpturer på kvällarna och haft en riktigt kreativitetsflöde. Saker känns så bra nu även fast jag kämpar varje dag med att komma dit jag vill. Jag kommer enbart jobba på Actic i sommar, plus alla fotojobb såklart, och jag tror att det är däför det känns så här. Inget jobb som tar negativ energi ifrån mig. Nästan allt jag gör, varje dag, är roligt. Tänk om det alltid kunde vara så. Om 2,5 vecor åker jag till USA, och det slog mig härom dagen att jag kommer vara ledig nästan en månad från början av juni. Ingen betald semester såklart, men fotojobben täcker det, och det känns knappt som att jobba eftersom att jag älskar det så mycket. Jag känner mig fri. Jag har ingen ångest över framtiden eller något annat jag har framför mig. Innnan jag lämnade jobbet som tog negativ energi ifrån mig började min måndagsångest efter att varje måndags var avklarad. Förstår ni? Så mycket hatade jag det. 
 
 
 
 
bröllopsfotograf strängnäs - canon 5dmkiii - fotoresa usa - macbook pro - roadtrip usa

KLÄNNING

 
 
Något jag har lagt ganska mycket pengar på senaste tiden är all möjlig typ av rekvisita. Det gäller allt från tyger, kökstillbehör och klänningar. Denna drömmiga klänning hittade jag på Tradera och har tänkt använda den till kommande fotograferingar. Den är ljust smutsrosa, vilket passar min bildstill perfekt. Denna klänning i en hård och ruffig miljö kommer bli så bra.
 
 
 

SPENATSOPPA

 
 
Jag har suttit med datorn och fixat med bilder/letat inspiration prick hela dagen. Älskar att sitta inne och mysa när det regnar ute. Skulle väl kunna vänja mig vid att jobba så här hehe. Till middag blev det denna spenatsoppa som man kokar ihop på 10 min:

450 g spenat
1 dl grädde
1 tärning grönsaksbuljong
vitlök
salt + peppar
 
+ 1 ägg och pitabröd med tartex
 
 
 

HALLONAD MED PROTEIN

 
 
Detta kommer nog bli en av sommarens addictions. 2 nävar frysta hallon, 1 näve fryst mango, krossad is, vatten och 1 skopa aminosyror med smak av surt äpple från Fitnessguru. Jag åt väldigt mycket innan gårdagens träningspass så jag var nästan illamående efteråt, då passade det bra med detta. Syrligt och svalkande. Fyllt med vitaminer, kolhydrater och proteiner som snabbt ger kroppen det den behöver utan att mätta för mycket. Jag slarvar aldrig med att äta efter träning, och råkar jag göra det mår jag dåligt resten av dagen.