BLANDAD UPDATE OM LIVET

 
 
Lite blandade bilder från både Instagram och mitt bildarkiv i mobilen från de senaste veckorna. Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram? Har äntligen blivit lite mer aktiv där. Har haft samma konto sedan Instagram skapades men har raderat typ varje bild jag lagt upp, men nu har jag fått in ett flow känner jag. kajsa.charlotta heter jag där. Kommer ihåg när verkligen ingen hade det och man inte trodde det skulle bli någon hype över det. Tänk vad man hade kunnat åstadkommit om man vetat hur mycket det skulle utvecklas. 
 
Fick nästan en chock när jag laddade över dessa bilder från min iPhone 6 till datorn. Min dator har krånglat så sjukt mycket den senaste tiden med fläkten, och jag har inte lust att laga den utan kollar på en ny. När jag ser skillnaden på bilderna på mobilens retinaskärm och datorns blådassiga skärm vill jag bara köpa en Macbook Pro med retina direkt. Tänk om man hade haft råd med det också haha. Sedan börjar min kamera bli gammal och jag fasar för att slutaren snart ska ge sig, så där skulle en Canon 5DMK3 sitta fint. Vad säger ni, 42 000 kr har väl alla över på kontot att spendera bara sådär. Nä vilket i-landsproblem. Ska jag ha råd med det + en resa till USA får jag nog jobba liiite hårdare. 
 
De senaste dagarna/veckorna har jag haft det väldigt bra. Har njutit av värmen, ätit härliga luncher, haft många bra löpturer på kvällarna och haft en riktigt kreativitetsflöde. Saker känns så bra nu även fast jag kämpar varje dag med att komma dit jag vill. Jag kommer enbart jobba på Actic i sommar, plus alla fotojobb såklart, och jag tror att det är däför det känns så här. Inget jobb som tar negativ energi ifrån mig. Nästan allt jag gör, varje dag, är roligt. Tänk om det alltid kunde vara så. Om 2,5 vecor åker jag till USA, och det slog mig härom dagen att jag kommer vara ledig nästan en månad från början av juni. Ingen betald semester såklart, men fotojobben täcker det, och det känns knappt som att jobba eftersom att jag älskar det så mycket. Jag känner mig fri. Jag har ingen ångest över framtiden eller något annat jag har framför mig. Innnan jag lämnade jobbet som tog negativ energi ifrån mig började min måndagsångest efter att varje måndags var avklarad. Förstår ni? Så mycket hatade jag det. 
 
 
 
 
bröllopsfotograf strängnäs - canon 5dmkiii - fotoresa usa - macbook pro - roadtrip usa