RÄTT INSTÄLLNING

 
 
Några bortglömda bilder från en av sommarens härliga kvällar. Man saknar ju ljuset en del när det börjar bli så mörkt tidigt. Men snart är det jul och sedan vänder det igen, som tur är.
 
Black Friday idag och det börjar dra ihop sig för en hel eftermiddag på jobbet. Det lär bli full rulle idag och det är alltid kul, gillar när man har fullt upp hela tiden. Efter stängning kör jag direkt iväg till Strängnäs för fredagsmys. Kommer bli så härligt att bädda ner sig i soffan och äta något gott framför en film med den som får mig att känna fullständig trygghet. När man inte ses så ofta längre blir det alltid mysigare att ses igen.
 
Jag har haft en kämpig vecka men jag har försökt göra det bästa av allt och med rätt inställning kör man över dem dåliga dagarna, för att sedan kunna tacka sig själv när det börjar bli bättre.
Ta tillvara på helgen och njut av livet! 
 
 
 

NY HEMSIDA

 
Nya hemsidan är uppe med ny adress och nya bilder. Visserligen inte många hela bröllop uppe än men jag kände att jag behöver få ut den iallafall. Håll utkik för fler bilder! Klicka på bilden eller HÄR för att komma till hemsidan.
 
 
 

SÖNDAGSTANKAR

 
Dessa bilder tog jag från bussen på väg till jobbet igår morse medan jag satt ihopkurad i sätet med mitt morgonkaffe som handvärmare. Det är ju helt galet hur fint frost är. Måste sticka ut tidigt någon morgon framöver och ta bättre bilder.
 
En jobbhelg är över och snart är det dags att kicka igång en ny fullspäckad vecka. I veckan måste jag bli klar med  nya hemsidan, ska bli så kul att visa upp alla bilder. Samtidigt ska jag sätta mig ner och planera inför en fotografering jag ska göra på lördag. Det kommer bli himla bra tror jag! Jag har massvis med idéer som ligger på hög och nu hinner jag med allt mer. Jag får passa på nu innan julen kommer, för då blir det en hel del jobb på Carlings. Det är härligt det med! Alltså jag vet ju knappt något bättre än att planera roliga kreativa projekt. Det är verkligen det här jag ska syssla med. Jag blir en bättre vän, dotter, syster och flickvän när jag får göra det jag älskar mest. Jag blir en härligare människa av att få utlopp för mitt kreativa behov. Alla borde få syssla med vad dem älskar!
 
 

STOCKHOLM // MADONNA

 
 
Jag tror inte att det var många som inte blev illa berörda av fredagens tragiska händelser. Jag förstår om folk reagerar extra hårt för att Paris ligger närmare oss, men tragedier händer hela tiden på andra ställen och får inte ens i närheten samma uppmärksamhet. Jag vaknade upp och var ändå lite illa till mods, för mamma och jag skulle åka iväg till Stockholm för att se på Madonna i Tele2 Arena och man kan ju inte låta bli att känna oro.
 
Vi pratade igenom det i bilen på väg upp till Stockholm, men bestämde oss för att fokusera på vad vi skulle göra. Självklart har man det i tankarna och det känns lite konstigt att göra roliga saker när det finns dem som har det så mycket värre, men så har det ju som sagt varit hela tiden. Inte bara nu.

Vi hade en riktigt fin helg, mamma och jag. Halvdag inne i stan, drinkar på Grand Hotel, tapas och fler drinkar i Gamla stan, Madonna, övernattning på Chapman, frukost på Hotell Skeppsholmen och sen lunch på Babel Deli efter promenad på söder. Man ska vara glad att man har det bra ändå.