GOOD NEWS

 
 
 
Poletterna börjar falla ner och jag känner att ett slags lugn börjar sätta sig i mig.
Jag behövde flytta, och fick första bästa möjligheten till en egen lägenhet. 
Jag hade flera olika jobb, men inget som var särskilt tryggt ekonomiskt. 4 jobb till och med. Nu kan jag släppa lite på pressen, inte behöva tacka ja som en galning till alla timmar man får pga osäkerheten kommande månader och fokusera på de viktiga sakerna i mitt liv. För vet ni vad? Jag har fått jobb på Carlings.
 
Jag är så tacksam för allt som händer runt omkring mig just nu, och kan inte förstå det riktigt än. För några år sedan trodde jag aldrig att jag skulle må bra igen, eller få ett "normalt" liv. Nu är jag här, 21 år och så jävla stark ändå. Saker och ting börjar lösa sig och bli som jag vill. Jag tror på tankekraft och rätt inställning. Vintern 2014 fick jag nog och ville inte leva samma liv längre. Det har varit enorma uppförsbackar men jag klarade det till vintern 2015, då jag bestämde mig för att vända på hela mit liv. Det har självklart varit uppförsbackar detta år med, vilken människa har inte det liksom. Jag känner ändå att jag har kommit en bra bit på vägen. Samtidigt har jag så himla långt kvar. Kanske är det, det bästa. Att jag har en utmanade väg av utveckling och framgång framför mina fötter. Det jag menar är iallafall att jag aldrig varit så trygg som jag är nu. För nu vet jag att allt kommer lösa sig och bli så jävla bra. 
 
 
 

REGNIG TISDAG

 
 
 
Älskar lediga dagar. Sovmorgon till halv 9, upp och sätta på kaffe, dra upp persiennerna och tända ljus för att väga upp regnrusket utomhus. Idag ska jag bara beta av fler punkter på min to do list, snart i mål. 
 
 
 

NYA LÄGENHETEN

 
Nu har jag sovit 2 nätter i min nya lägenhet. Känns konstigt och ensamt, men jag tror det blir bättre när jag fått ordning på den. Det är påsar och kartonger lite här och var och det är olika färger på alla möbler och bord. Men det blir bra när jag hunnit fixa till det. Jag väntar även på att dem ska bygga klart balkongen. De bygger nämligen inglasade balkonger på alla hus i området, hur bra? Jag ska göra den så mysig med massa kuddar, filtar och ljus.
 
Om ett tag ska jag ta cykeln till gymmet och njuta av den 5 minuter långa cykelturen jag har dit. När jag bodde i Strängnäs tränade jag bara i samband med jobb, och då blir det inte samma sak, samt att det tar nästan en timme att ta sig dit. I eftermiddag blir det ett kort jobbpass i Strängnäs. Jag som trodde att jag skulle vara ledig nästan varje vardag och varannan helg i september, men nu jobbar jag nästan varje dag iallafall. Tanken var att jag skulle spendera många timmar med bildbehandlig, marknadsföring och jobb med ny hemsida till företaget när jag inte jobbar så mycket på annat håll, men nu får jag skjuta upp det lite då jag självklart tackar och blir glad för de timmar jag får som anställd.
 
 
 

FRÅN I LÖRDAGS

 
 
Fångad i min egen kamera av Philip.
 
I lördags gifte min kära syster sig med sin Viktor. Jag var med henne från förberedelserna hos frisören på morgonen och gjorde mig i ordning tillsammans med henne. Philip anslöt oss senare innan det var dags att ta sig till stadshuset och vigseln. Vi hade 1,5 timme till porträttfotografering och jag fyllde minneskortet snabbare än någonsin...jag har så många fina bilder att gå igenom. Dessa bilder kommer betyda så mycket, och det så bli speciellt och kul att få jobba med dem. Fika på Tingsgården stod på schemat efter vigseln och sedan hem till mamma för att äta middag medan Hanna och Viktor for vidare till Yxtaholms slott.