FRIYAY

 
 
 
Fredag förmiddag och jag börjar få lite grepp på vardagen. Förra helgen ägnades åt min första helgdag på Carlings på lördagen och ikea #2 på söndagen. Några hundralappar fattigare men nu börjar lägenheten ta form. Nu väntas en snabb runda på gymmet, sen jobb till stängning och efter det ska jag åka och hämta upp saknade Olivia på tågstationen. Ååååh så kul det ska bli att ha henne här!
 

KOMPAKT SYSTEMKAMERA

 
 
Jag är glad men väldigt stressad nu för tiden. Gråter inombords av att jag inte hinner göra det jag vill göra som är fotorelaterat. Vill blogga regelbundet och dokumentera mitt liv nu och jag vill minnas när allt går i ultrarapid. Bilder, färger och form är bland det bästa jag vet och jag har inte tiden till det. Min systemkamera är way för stor och väger hur mycket som helst för att jag ska kunna ta med den överallt. Därför har jag börjat kika runt på mindre kompakta systemkameror och föll för den här goingen. Ligger i den lägre prisklassen vilket får duga för tillfället, men den bör uppfylla de funktioner jag är ute efter ändå. Dessutom är den ju så himla snygg. Egentligen vill jag ha superbra kvalité på alla mina bilder men känns orimligt att släpa runt på en kamera som väger flera kilo. Nu har jag min gamla Canon 1D MK3 som jag använder till jobb, men så småningom (senast till nästa bröllopssäsong) ska jag investera i en Canon 6D eller Canon 5D MK3. En så fin kamera vill jag heller inte ha liggandes i väskan när jag ränner runt. 
 
 

WEEKEND RECAP

 
 
En liten recap på ytterligare en fin helg. Det har varit fullt ös hela veckan med fullspäckat schema så det var välbehövligt med lite vila igen. Philip har varit med mig hela helgen och vi har lagat god mat, kollat igenom massa American Horror Story avsnitt (bästa<3), kikat runt på stan, varit på Almas ettårskalas och bara haft det bra. Fick Green Kitchen Stories som en liten present från honom också, velat ha den ett bra tag så det var riktigt uppskattat. De är de små sakerna som dessa lediga helger bjuder på som håller igång min lycka.
 
 
 

DAGSUTFLYKT PÅ VINÖN

 
 
Från dagens utflykt på Vinön som ligger i Hjälmaren. Promenadstigar i skogen och fikapauser i solen. Världens gulligaste och bästa unge var självklart med och jag bar henne på ryggen ett bra tag. Nu har jag totalt däckat i soffan och är helt orimligt trött. Har haft en riktigt bra helg igen. Bio igen igår och middag med Philip, plus en snabb runda marknaden innan det. Vi såg The Martian och den var så jävla bra. Hade hjärtklappning hela slutet pga levde mig in i filmen så mycket. Middagen är intagen och nu väntar bara dusch och lite städ, sedan ska jag spendera resten av kvällen med serier och te.
 
 
 
 
 
hjälmaren - vinön