LOS ANGELES

 
 
 
Efter ett dygns resande var vi framme i LA på lördagskvällen. Har aldrig känt sådan trötthet tidigare men det var en mäktig känsla att äntligen vara framme. Dagen efter besökte vi bland annat turistgatan i LA, där Hollywood Walk of Fame finns. Mitt klädval kanske inte var det bästa haha, men det var riktigt kallt på morgonen. Vi hann även med Hollywoodskylten, en mulen solnedgång på Venice Beach och en middag på The Cheesecake Factory.

För mig känns det alltid så konstigt just första dagen i ett annat land. Det är mycket som ska ställas om, och nya intryck som ska fastna i hjärnan. Jag blir alltid påverkad positivt av nya upplevelser och så här in på dag 7 känner jag mig mer lugnare i sinnet än någonsin det senaste halvåret. Vilka saker vi har fått uppleva alltså! Just nu befinner vi oss i ett 45-gradigt Las Vegas, men mer om det senare!
 
 
fotoresor - los angeles - roadtrip usa - santa monica - venice beach

USA IMORGON

 
Alltså wow. Jag är helt slut nu, har varit igång hela dagen utan paus. Varför börjar man alltid packa precis innan man ska åka någonstans? Ha varvat packning med att redigera klart alla bröllopsbilder. Kan inte säga att det var lätt med packning för 2 veckor. Nu börjar jag dock bli klar, har lite kvar bara. Sen sova och upp igen vid 06. Har knappt ätit idag och har jobbat på som en robot. Jag är ju annars hungrig 24/7 och seg. Ska bli intressant att se hur jag kommer må imorgon hehe. Hur som helst så har jag haft sjukt mycket att göra senaste veckorna och jag hinner inte riktigt med det jag vill. Har längtat efter denna resa i ett år och jag lever i en liten bubbla nu, ingenting känns på riktigt och jag fattar inte att jag ska åka. Jag blir så otroligt påverkad av alla resor jag gör, kommer typ underfund med vad jag vill i livet varje gång jag åker utomlands haha. Ska bli spännande att se hur saker och ting blir när jag kommer hem om 2 veckor. Vet inte om jag kommer uppdatera någonting här under resan, men vill ni se bilder lär ni följa mig på instagram - kajsa.charlotta
Hejs svejs!
 
 

SUMMERING

 

En lunch från förra veckan på Mocca Deli. Alltså deras pizzor är så goda att man dör. Provade även matchalatte eftersom det varit sån hets över det, och nja, det var inte sådär skitgott. Smakade inte så jättemycket, men skulle det vara billigare hade jag druckit det ofta med tanke på hur nyttigt det ska vara. Men 55 spänn känns väldigt onödigt. 

Jag har varit i någon slags jobbkoma den senaste veckan. Är trött prick hela tiden och har alldeles för mycket att göra. Försöker lyssna på kroppen och ta det lugnt. Sov till halv 12 idag och har varit helt snurrig och seg hela dagen, så jag tar det i min egna takt för att inte må sämre. Nu vet jag ju troligen dock varför jag mår som jag gör, till och från. Kommer skriva mer om det senare när jag fått fastställd diagnos. 

2 bröllop är avklarade och nästa väntar i helgen. Nästa lördag åker jag till USA och jag kan verkligen inte fatta att det är dags. Tänker på det varje dag men de stunder jag verkligen inser vad det är jag ska få göra, får jag gåshud och blir helt pirrig i magen. 

Väldigt spretigt inlägg, men ja det är så jag känner mig just nu. Virrig, trött men glad. Imorgon blir det bildredigering prick hela dagen, så nu är det dags att varva ner med popcorn och Bates Motel. Godnatt!